Home » Απόψεις » Τα Καρφιά του σας πέτυχαν…
Τα Καρφιά του Beach Volley σας πέτυχαν…

Τα Καρφιά του σας πέτυχαν…

του Δημήτρη Αποστόλου

Λίγες μέρες μετά από το τουρνουά του Beach Volley που πραγματοποιήθηκε στην Δημοτική Ενότητα Ελευθερίου – Κορδελιού είναι επιτακτική και αδήριτη ανάγκη να πούμε δυο λόγια ….
Αρχικά να τονίσουμε ότι αξίζουν πολλά μπράβο και συγχαρητήρια , σε όλους τους ανήσυχους καταστηματάρχες που προσπαθούν να κρατηθούν ζωντανοί. Ανοίξανε νεα παράθυρα θέασης . Φέρανε έστω και λίγες μέρες έναν φρέσκο αέρα με την πρωτοβουλία τους , δίνοντας έτσι το πολύτιμο οξυγόνο που χρειάζεται η περιοχή.
Μια σημαντική δημοτική ενότητα που εδώ και καιρό μοιάζει να είναι σε λήθαργο , με προεξάρχουσα την αγορά της που δυσκολεύεται να τα βγάλει πέρα.. Σε αυτούς λοιπόν ο έπαινος και σε κανέναν άλλον. Όχι για κανένα άλλο λόγο παρά μόνο γιατί δεν χωνεύεται με τίποτα, ο βολικός- βολεμένος ρόλος που οι μανατζαρεοι του Δήμου μας έχουν αποδεχτοί ως αρχή. Δεν γίνεται και δεν μπορεί να είμαστε ικανοί μόνο για να φέρνουμε καμιά μικροφωνική, τίποτα καλώδια , και να κάνουμε ότι μικροδουλειά προκύψει..

Τα Καρφιά του Beach Volley σας πέτυχαν…

Δεν αρκεί. Είναι απίστευτα μικρός ο ρόλος αυτός. Δεν επιλεγήκατε μόνο για αυτό το λίγο. Εκτός αν αυτό θέλετε και ντρέπεστε να μας το πείτε… Ντερβίσια της αρχής, ( να μας συμπαθάτε και για το ύφος της πιάτσας) αλλά λέμε μήπως γίνεται αντιλαβού καλυτέρα. Δεν νιώθετε ότι πρέπει να σηκώσετε τα μανίκια ? Πως αντέχετε να βγαίνετε φωτογραφίες χωρίς εδώ και τρία χρόνια και να μην έχετε καταθέσει ένα έρμο σχέδιο που να αποτελέσει απάντηση στην εγκατάλειψη της περιοχής. Με μερεμέτια δεν σωζόμαστε.. Περπατάτε με σιγουριά καρδιναλίου και τα μισά καταστήματα του πεζόδρομου είναι κλειστά και παρότι ξέρουμε ότι δεν φταίτε μόνο εσείς βλέπουμε ότι δεν κάνετε και κάτι άλλο που να αφορά όμως το σύνολο της αγοράς όχι μόνο δυο δρόμους. Η πρόταση μας είναι η εξής: Φέρτε ειδικούς που ασχολούνται με τα θέματα της αγοράς και όχι μόνο, παρουσιάστε ένα συνεκτικό σχέδιο για την περιοχή, ζητώντας όμως παράλληλα από όλους καταστηματάρχες, πολίτες, παρατάξεις ιδέες και σκέψεις που μπορούν να εφαρμοστούν. Συχνά βρίσκεις και εκεί μικρά διαμαντάκια. Κάντε κάτι. Ανακατέψτε την τράπουλα.Δεν βγαίνει τίποτα από το να περιγράφουμε τα χάλια μας και να ανακυκλώνουμε την γκρίνια μας. Με μόνη προϋπόθεση ότι το σχέδιο αυτό θα αφορά ΟΛΗ την έκταση της αγοράς.
Πάρτε μια έρμη πρωτοβουλία. Για το Θεό. Πέντε χρόνια έτσι θα περάσουν.. Τελειώνουμε με την ευχή ότι τα καρφιά των παιχνιδιών να μας δώσανε ένα μικρό φιλί της ζωής που δεν θα
εξανεμιστεί γρήγορα ,προσδοκώντας να μας ξυπνήσει από την βαθιά χειμερία νάρκη που έχουμε πέσει και που θα την ζηλεύσανε ακόμα και οι πολικές αρκούδες ……

Τα Καρφιά του Beach Volley σας πέτυχαν…

Check Also

Γιάννης Καμαρινός

Γιάννης Καμαρινός: Ξεκίνησε από την αρχή

της Ολυμίας Σαλαγιάννη Γιάννης Καμαρινός: Ξεκίνησε από την αρχή. Την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Κάντε like στη σελίδα του evosmos.org στο Facebook Έτσι θα ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα της καθημερινότητας.

Κλείσιμο