Μέχρι και στα βουνά , έφτασαν τα νέα του Δήμου μας. Μας αναζητούν ως ιδανικό καταφύγιο για ξεχωριστή ύπνωση. Ο λόγος για την διοίκηση του δήμου μας, που τελεί σε κατάσταση νάρκωσης αφού είναι πολλά τα πράγματα που υπολειτουργούν με αποκορύφωμα την λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου , του βασικού οργάνου που αποφασίζει για τα μικρά και μεγάλα θέματα της κοινής μας ζωής.
Ένα τέτοιο σημαντικό θέμα , το μοναδικό στην διάταξη προς συζήτηση ήρθε τις προηγούμενες μέρες στο Δ.Σ. Αφορούσε την κατάπτυστη απόφαση της κυβέρνησης να εγγράψει στο ΤΑΙΠΕΔ 63 ακίνητα του δήμου μας για 99 χρόνια.. πιο απαράδεκτη απόφαση πεθαίνεις..
Το θέμα λοιπόν σοβαρό και το κλίμα των πρώτων ομιλιών συναινετικό για κοινή στάση . Αλλά δεν λογαριάζαμε σωστά. Η διοίκηση για πολλοστή φορά , έρχεται ανοργάνωτη και χωρίς να καθίσει να ετοιμάσει ένα δικό της κείμενο – ψήφισμα, να καθορίσει δηλαδή με επιχειρήματα την δική της στάση, πάλευε – ελεημονώντας επί 2 ώρες και περισσότερες να συντάξει ένα κείμενο. Έτσι γίνεται όταν όλα γίνονται στο πόδι. Άρχισε ένα ατέλειωτο λοιπόν γράψε – σβήσε, ένα απελπισμένο σεμινάριο μη δημιουργικής γραφής που κάθε λεπτό υποβίβαζε την λειτουργία του Δ. Σ. ‘Όλα αυτά να γίνονται μην έχοντας επίσης τους δημοτικούς της συμβούλους που είτε απουσίαζαν είτε δεν την ακολουθούν πια. Η πολύωρη και απίστευτη αυτή εικόνα έφερε την αναβολή του θέματος μέσα σε ένα κλίμα εκνευρισμού με την εύλογη απορία τι θα γίνει τους επόμενους μήνες. Αφού η πόρτα της διάλυσης έχει ανοίξει.
Κατά τα λοιπά , πως είμαστε , όλα καλά, τα παιδιά η γυναίκα…ΠΆΝΤΑ ΚΑΛΆ…
Ομάδα Διάλογος