Home » Αθλητισμός » Πρώτη για Αρη και Χατζηνικολάου

Πρώτη για Αρη και Χατζηνικολάου

Πρώτη για Αρη και Χατζηνικολάου

Επίσημη πρώτη για τον Αρη αλλά και τον Γιάννη Χατζηνικολάου και τους συνεργάτες του στο Κλεάνθης Βικελίδης ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Η ΠΑΕ Άρης παρουσίασε τον προπονητή, Γιάννη Χατζηνικολάου και τους συνεργάτες του, τον τεχνικό διευθυντή, Δημήτρη Μούτα, αλλά και τον υπεύθυνο του αγωνιστικού τμήματος, Κώστα Δράμπη.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Δημήτρης Ηλιάδης, δήλωσε: «Τυπικά αρχίζει μια νέα αγωνιστική χρονιά, με νέα διοίκηση, και νέο τεχνικό τιμ. Θέλουμε να φτιάξουμε μια αξιόπιστη ομάδα τηρουμένων των αναλογιών. Οταν κλείσει το ρόστερ θα πούμε περισσότερα. Ο νέος ΄Άρης θα προκαλεί σεβασμό και όχι οίκτο. Τα βαρίδια του παρελθόντος δεν έχουν εκλείψει, αλλά θα κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό να μην επηρεάσουν την ομάδα. Ο προπονητής μας ταιριάζει στη φιλοσοφία της ομάδας, ξέρει τη δουλειά του και έχει ήθος. Έχει στην καρδιά του τον Άρη. Σεβαστήκαμε τις επιλογές του προπονητή για τους βοηθούς, τους κ. Μπουγιουκλή και. Παντελίδη που θα είναι γυμναστής, όπως και ο κ. Κάντας που θα είναι προπονητής τερματοφυλάκων.

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου τόνισε: «Πιστεύω πως είναι δώρο Θεού και ευλογία για κάθε Έλληνα προπονητή να έρθει σε αυτήν την ομάδα, πολύ περισσότερο σε μένα που πέρασα από αυτό το σωματείο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Ηλιάδη για την τιμή. Δεν χρειάζονται πολλές κουβέντες. Στόχος μας είναι να παρουσιάσουμε αξιοπρεπή πορεία της ομάδας, παίζοντας ελκυστικό ποδόσφαιρο και να απομακρυνθούμε από την περσινή χρονιά όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε τις θέσεις για τις μεταγγαφές των άνω 24 ετών και για τους υπόλοιπους, παίκτες που είχαν διακριθεί στις ομάδες τους και έχουν μια εμπειρία. Ο κόσμος έβαλε πλάτη πέρσι και θέλουμε να κάνει το ίδιο και φέτος. Αν δεν υπάρχει ομοιογένεια και διάθεση για δουλειά και πίστη, δεν θα καταφέρουμε τίποτα».

Ο προπονητής του Αρη Χατζηνικολάου ρωτήθηκε για τις μεταγραφικές κινήσεις: «θέλουμε να καλύψουμε το μεγαλύτερο ποσοστό των παικτών που θέλουμε μέχρι να φύγουμε στη Βουλγαρία. Ονόματα δεν μπορούμε να δώσουμε. Η διοίκηση ανέλαβε μια κατάσταση και μπήκε σε έναν κυκεώνα με το άρθρο 99. Πρέπει να πατήσουμε κάπου σταθερά και να μπορέσουμε να κινηθούμε. Γνωρίζετε ότι οι μεταγραφές δεν εξαρτώνται μόνο από μας… Οι προτεραιότητές μας είναι κυρίως στον άξονα, να βρούμε τους παίκτες άνω των 24 ετών. Είμαστε κοντά στο να αποκτηθούν αυτοί οι παίκτες. Θα δείτε σε 2-3 μέρες. Όσον αφορά τις ανανεώσεις δεν είναι μόνο δικό μας θέμα, αλλά ας ξεχάσουν όλοι ότι θα περνούν από εδώ και θα παίρνουν τα χρήματα που έπαιρναν παλιότερα…».

Για το λόγο που δεν ήρθε μέσα στη χρονιά συον Αρη, απάντησε πως «είχα συμβόλαιο και εκτός από συμβόλαιο υπάρχει και λόγος. Και γω τιμώ τον λόγο μου. Έτσι όπως κινήθηκαν κάποιοι με έβαλαν απέναντι σε όλους…». Ρωτήθηκε τέλος για το πως οριοθετεί την αξιοπρεπή πορεία και απάντησε πως «αν περιμένετε να σας πω θέση, δεν θα πω, αλλά δεν θα βρεθεί η ομάδα στην θέση που βρέθηκε πέρσι το σωματείο αγωνιστικά, διοικητικά και στο θέμα των μεταγραφών που γινόταν τα τελευταία χρόνια. Ο Άρης ήταν πέρσι εύκολος στόχος, φέτος δεν θα είναι! Αν θέλεις να λέγεσαι μεγάλη ομάδα και ο Άρης είναι τεράστια ομάδα και το ξέρω καλύτερα από τον καθένα εδώ μέσα, δεν πρέπει να κοιτάς μόνο την έδρα σου. Αν θυμάμαι καλά την εποχή του Αντώνη Γεωργιάδη είχε κάνει πολλά «διπλά». Δεν χρειάζεται να προσέχει μόνο την έδρα της, αλλά να φτιαχτεί και να γίνει ανταγωνιστική ομάδα, κυρίως στην πόλη της και μετά στο πρωτάθλημα».

Ο Δημήτρης Μούτας, δήλωσε: «Γνωρίζοντας τα μύρια προβλήματα και αναθέτωντας σε μένα αυτό το πόστο είναι και τιμή και πρόκληση. Μέσα από τη δουλειά πρέπει να ανακτήσουμε και να κατακτήσουμε ξανά την αξιοπιστία και το κύρος της ομάδας. Σε καθημερινή βάση μέσα από τις συονμιλίες που έχω αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι. Μακάρι να έχουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο. Ο πρώτος στόχος είναι η πιο γρήγορη παραμονή στην κατηγορία. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Από εκεί και πέρα ότι καλύτερο προκύψει. Θέλει συσπείρωση, ομοιογένεια και όλοι μαζί μια γροθιά».

Check Also

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Με τιμές η υποδοχή της Ολυμπιακής Φλόγας

Την Ολυμπιακή Φλόγα υποδέχθηκε χθες η πόλη της Θεσσαλονίκης στη διαδρομή της προς το Σότσι …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Κάντε like στη σελίδα του evosmos.org στο Facebook Έτσι θα ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα της καθημερινότητας.

Κλείσιμο