Home » Όλα τα Νέα » Ανακοίνωση παραίτησης του Δημ. Συμβούλου Δημήτρη Αποστόλου

Ανακοίνωση παραίτησης του Δημ. Συμβούλου Δημήτρη Αποστόλου

Αναδημοσιεύουμε την απάντηση του ανεξάρτητου πλέον δημοτικού συμβούλου Κύριου Δημήτρη Αποστόλου :

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ κ. ΣΩΤΗΡΑΚΗ

Στη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ, ο επικεφαλής της παράταξης « Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοβουλία Ελ. Κορδελιού Ευόσμου» κ. Κ. Σωτηράκης ανακοίνωσε την αποπομπή απ’ αυτήν, χωρίς να αναφέρει ούτε ένα λόγο για αυτή του την ενέργεια.
Η αποπομπή μου, από τον κ. Σωτηράκη, ήταν αναμενόμενη μιας και εδώ και αρκετούς μήνες οι δρόμοι μας στα αυτοδιοικητικά δρώμενα του Δήμου έχουν χωρίσει και έχει να κάνει με τις διαφορετικές πολιτικές αντιλήψεις και πρακτικές που έχω , από αυτές που ακολουθεί ο αρχηγός της μέχρι τώρα παράταξής μου, σε μια κοινωνία που μας παρακολουθεί και περιμένει το καλύτερο από εμάς.
Θεωρώ ότι οι λόγοι αποπομπής μου είναι ότι από την πρώτη στιγμή του επισήμανα :
1. Την πλήρη έλλειψη πολιτικών διαδικασιών στην παράταξη, την ανυπαρξία υποτυπώδους πολιτικής ενημέρωσης και συνεργασίας, αλλά και των ουσιωδών διαφωνιών για τη πολιτική που ασκεί ο αρχηγός της παράταξης,στα δημοτικά ζητήματα, η οποία είναι σε πλήρη αντίθεση με τις προγραμματικές αρχές της παράταξης.
2. Τα μόνα χαρακτηριστικά της πολιτικής του στάσης ήταν και είναι η καθολική ταύτισή του με τη διοίκηση του δημάρχου κου Σούλα, με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα την στάση του στο θέμα της εκλογής του Συμπαραστάτη του Δημότη.
3. Η στάση του στο Δ.Σ ισοδυναμεί με λευκή επιταγή προς τη Διοίκηση στην άσκηση και εφαρμογή της πολιτικής της, κάνοντας τους πολίτες να αναρωτιούνται, γιατί η παράταξη Σωτηράκη, αφού κινείται στη λογική «ναι σε όλα» κατέβηκε με ψηφοδέλτιο διαφορετικό από αυτό του κου Σούλα;

Με απόλυτη ευθύνη προς τους συμπολίτες μου δηλώνω πως θα είμαι παρών στο δημοτικό συμβούλιο στο χώρο της αντιπολίτευσης, ως ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος με καθαρές προτάσεις και λύσεις για τα προβλήματα του τόπου μας, χωρίς ανούσια αντιπολιτευτική κριτική για εντυπωσιασμό, αλλά εφαρμόζοντας μια δημιουργική αντιπολίτευση, όπως έκανα άλλωστε μέχρι σήμερα καταθέτοντας συγκεκριμένες προτάσεις και λύσεις σε θέματα και προβλήματα που θεωρούσα αναγκαία στην όλη προσπάθεια για την αναπτυξιακή πορεία του Δήμου μας.
Κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνυποψήφιους μου στην προσπάθεια αυτής της παράταξης, εκλεγμένους και μη. Με τους περισσότερους από αυτούς συγκροτήσαμε μια δυναμική ομάδα, μια ομάδα με όραμα την ανάπτυξη του Δήμου μας, αλλά ο αρχηγός μας, δυστυχώς μας απογοήτευσε με την στείρα αντιπολιτευτική τακτική του παρελθόντος που υιοθέτησε στην μέχρι τώρα παρουσία μας σε αυτή την δημοτική περίοδο, επενδύοντας στην αντιπολίτευση του «ναι σε όλα» .
Καλώ όλους τους συνοδοιπόρους μου υποψηφίους που διατηρούν ακόμα απαράμιλλο το όραμα της ανάπτυξης, να γυρίσουν την πλάτη στους πολιτικούς του παρελθόντος που βλέπουν μπροστά τους μόνο τις επόμενες εκλογές, που κατέρχονται στις εκλογές για χόμπι, και να συμπορευτούν με αυτούς τους πολιτικούς που στρέφουν το βλέμμα τους στις επόμενες γενιές, σε αυτούς που ενδιαφέρονται για την πραγματική ανάπτυξη αυτού του τόπου, την ευημερία των πολιτών και το μέλλον των παιδιών μας.Σε αυτό τον όμορφο δήμο, ο καθένας έχει την ιστορία του και την πορεία του, είμαστε όλοι γνωστοί και θα ξαναβρεθούμε. Κρατάω τις λίγες πραγματικά όμορφες στιγμές που περάσαμε μαζί με τους μέχρι σήμερα<< συντρόφους μου>> και εύχομαι σε όλους υγεία.

Με εκτίμηση
Δημήτρης Αποστόλου

Check Also

Γιάννης Καμαρινός

Γιάννης Καμαρινός: Ξεκίνησε από την αρχή

της Ολυμίας Σαλαγιάννη Γιάννης Καμαρινός: Ξεκίνησε από την αρχή. Την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε …

2 comments

  1. Δημήτρης Αποστόλου

    Όποιος βρίσκει τον Δήμαρχο κ. ΣΟΥΛΑ ή μέλος της παράταξης του , ας τους ρωτήσει ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΟΥ.
    Καμία κατηγορία σε κανέναν , η ΖΗΜΙΑ είναι μεγάλη και πρέπει να βρούμε ποιος την έκανε…για να την πληρώσει αυτός και όχι οι δημότες.

  2. Δημήτρης Αποστόλου

    Με σεβασμό στον καθένα . σθένος και απίστευτη επιμονή χωρίς καταγορίες για κανέναν(ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ) ζητάμε να γίνει ΕΡΕΥΝΑ γαι την υπόθεση της ΕΠΤΑΝΗΣΟΥ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Κάντε like στη σελίδα του evosmos.org στο Facebook Έτσι θα ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα της καθημερινότητας.

Κλείσιμο