Home » Όλα τα Νέα » Ακόμη δεν βρήκε το μεμπτό ο Δήμαρχος μας κ. Σούλας, Προκλητική απάντηση του !!!

Ακόμη δεν βρήκε το μεμπτό ο Δήμαρχος μας κ. Σούλας, Προκλητική απάντηση του !!!

Ας Θυμίζουμε όμως την απίστευτη ιστορία που έχει απασχολήσει τον Δήμο μας και είναι η εξής:

Πριν από περίπου δυο χρόνια και μόλις είχε εκλεγεί ο Δήμαρχος μας κ. Πέτρος Σούλας, πήγε ως μάρτυρας υπεράσπισης (διαδικασία ασφαλιστικών μέτρων στην συνεδρίαση της 30 ης Ιουνίου 2014) σε γνωστό μεγαλοεργολάβο της πόλης μας (Ευόσμου) για να μην κατασκευαστεί μια σημαντική γέφυρα του συνολικού έργου επί της περιφερειακής που ενώνει τον πάνω με τον κάτω Εύοσμο. Επειδή η κατάληξη της γέφυρας γινόταν δίπλα στο οικόπεδο του εργολάβου, κατόρθωσε ο Δήμαρχός μας και με την δική του συμμετοχή σε αυτή την ενέργεια του εργολάβου να σταματήσει το έργο για 4 ολόκληρους μήνες. Το έργο προχώρησε γιατί το διοικητικό εφετείο αποφάσισε να προχωρήσει (για την συγκεκριμένη γέφυρα), ως έργο πολύ σημαντικό για το κοινωνικό σύνολο. Που να ήξεραν οι καταστηματάρχες τι έχει γίνει και ευτυχώς δεν ακούστηκε η φωνή του δημάρχου μας. Η συνέχεια αυτής της ντροπιαστικής για όλους μας ιστορίας δόθηκε στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου όπου ο πρώην Δήμαρχος κ. Στάθης Λαφαζανίδης ανέδειξε (έστω και με δυο χρόνια καθυστέρηση) το θέμα. Από την αρχή τόσο η ομάδα μας (είχαμε δημοσιεύσει σχετικά κείμενα και κουίζ), όσο και ο δημοτικός σύμβουλος κ. Δημήτρης Αποστόλου έθιγε το θέμα συνέχεια και μέσα στο δημοτικό συμβούλιο. Ο Δήμαρχος αμφισβητούσε πάντα τα λεγόμενά μας και ειρωνικά μας περιέγραφε ως φαντασιόπληκτους, Γκέμπελς, λάσπη στον ανεμιστήρα και αστυνομικά δαιμόνια.

Σας παραθέτουμε αυτούσια και μέρος της δικογραφίας:

Δικηγόρος (Εγνατίας Οδού): «Είστε πλέον δήμαρχος, δεν έχετε αναλάβει επισήμως, αλλά είστε δήμαρχος. Να σας ρωτήσω κ. δήμαρχε ποιος θα χρηματοδοτήσει αυτή την αλλαγή; Ποια είναι η χρηματοδότηση του έργου αυτή τη στιγμή; Που θα βρεθούν αυτά τα λεφτά γι’ αυτές τις αλλαγές»;

Μάρτυρας (κ. Σούλας): «Δε νομίζω ότι αφορά εμένα. Εγώ ήρθα να πω την αλήθεια σε ότι με ρωτάτε. Τώρα ποιος θα χρηματοδοτήσει …. προφανώς είναι πρόβλημα. Ναι αλλά ποιος θα αποζημιώσει το δημότη μας που θίγεται».

Πήγε δηλαδή σε μια δίκη, νεοεκλεγμένος Δήμαρχος, ως μάρτυρας υπεράσπισης για τα ατομικά συμφέροντα του ενός, αγνοώντας τελείως τα συμφέροντα και την καθημερινή ταλαιπωρία όλων των κατοίκων του Δήμου που μόλις τον ψήφισαν !!!!!
Συνεχίζουμε με το τελευταίο δημοτικό συμβούλιο και εφ’ όσων ο τέως Δήμαρχος κ. Λαφαζανίδης διάβασε και τα παραπάνω αποσπάσματα της δικογραφίας ο νυν Δήμαρχός μας κ. Σούλας, ξεχνώντας τις τοποθετήσεις – αρνήσεις του όλα τα προηγούμενα χρόνια επί του θέματος απάντησε – τοποθετήθηκε ως εξής:

«… και που είναι το μεμπτό ;»

Αν ρωτάς Δήμαρχε που είναι το μεμπτό σίγουρα δεν μπορεί να είσαι Δήμαρχος 200.000 πολιτών !!!!!
Για ακόμη μια φορά να τονίσουμε την εκκωφαντική σιωπή του κ. Σωτηράκη ο οποίος, όπως σας είχαμε ενημερώσει με την ανάδειξη του θέματος, ήταν αυτός που μας είχε δώσει την πληροφορία (πριν 2 χρόνια περίπου) για το συγκεκριμένο θέμα.
Επέλεξε όμως να μην φέρει το θέμα ποτέ στο δημοτικό συμβούλιο ως όφειλε και έλεγε, αλλά προτίμησε την διαδικασία του συμβιβασμού και την τοποθέτηση της κόρης του κολλητού του στην θέση του συμπαραστάτη του Δημότη !!! Μεγάλες στιγμές ζούμε. Ευτυχώς τον καταλάβαμε νωρίς και δεν έχουμε να περιμένουμε τίποτα και από αυτόν.

Ομάδα Διάλογος

Check Also

Γιάννης Καμαρινός

Γιάννης Καμαρινός: Ξεκίνησε από την αρχή

της Ολυμίας Σαλαγιάννη Γιάννης Καμαρινός: Ξεκίνησε από την αρχή. Την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Κάντε like στη σελίδα του evosmos.org στο Facebook Έτσι θα ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα της καθημερινότητας.

Κλείσιμο